ASWH
ASWH Supportersclub & Vrienden van ASWH
6 september, 2018

Logo Supp VerenigingDe Supportersclub bestaat dit jaar 40 jaar en heeft in al die jaren een belangrijke rol vervult binnen ASWH onder het motto “ ASWH voor iedereen, door iedereen”. De Supportersclub ondersteunt de vereniging niet alleen financieel, maar ook met het organiseren van allerlei aktiviteiten. Veel aktiviteiten zijn voor iedereen zichtbaar, maar er zijn er ook waarvan niet iedereen weet van heeft. Daarom hierbij een opsomming van wat zoal georganiseerd wordt:

·         Bingoavonden

·         Busreizen uitwedstrijden

·         Speler van het Jaar

·         Man of the Match

·         Rad van Avontuur

·         Topscorer van het jaar

·         Pupil van de Week

·         Klaverjasavonden

·         Programmaboekje

·         Pupillen Zaalvoetbaltoernooi

·         Sint-Nicolaas Feest

·         Kampioenenparade

·         Ondersteuning activiteiten Familiedag

·         Organisatie jaarlijkse feestavond supportersclub-leden en vrijwilligers vereniging
 

Daarnaast zijn er nog de nodige structurele en incidentele financiële bijdrages, zoals: 

·         Vast bedrag jaarlijks aan de vereniging (structureel)

·         Einde seizoen uitjes pupillen/junioren

·         Kampioenen patatje + drankje pupillen/junioren

·         Bijdrage nieuwe boenmachine kantine

·         Bijdrage Regenjacks/sweaters ballenjongens/meisjes 

Eind vorig jaar hebben Jan v.d. Graaf en ik de “Vrienden van ASWH” opgestart, alsmede de verkoop van tribunestoeltjes. Door een gift van 1.000,- euro van de Supportersclub, 1.500,- van een andere gulle gever en uiteraard ook de verkoop van stoeltjes is de tribune nu in een keer voorzien van deze stoeltjes. Tezamen, met de door de Onderhoudsploeg uitgevoerde verbeteringen is de tribune het aanzien waard en kan weer de nodige jaren mee.

Helaas heeft Jan v.d. Graaf zijn werkzaamheden voor de “Vrienden van ASWH” moeten stoppen. Daarom was het wenselijk deze activiteiten op een breder platform voort te zetten. In overleg met het bestuur van de Supportersclub is besloten de activiteiten van de “Vrienden van ASWH” onder te brengen bij de supportersclub. 

Alle voornoemde activiteiten vergen de nodige “handjes”. Gelukkig zijn er al velen actief voor de Supportersclub, maar uiteraard kunnen wij nog mannen en/of vrouwen gebruiken, die bereid zijn een paar uurtjes per maand  de diverse  werkzaamheden te ondersteunen, temeer omdat er nog wel ideeën zijn voor verdere uitbreiding van de activiteiten.  Zo zou het mooi zijn als wij weer een “S-side” (of welke naam je er dan ook aan wil geven),  gerund door jongeren en met ondersteuning van de Supportersclub,  zouden kunnen opzetten. Iets wat de vereniging in het verleden al eens heeft gehad. 

Ik hoop met dit overzicht eenieder een beter inzicht te hebben gegeven in waar de Supportersclub voor staat en wil je hieraan een steentje bijdragen dan kan je je opgeven bij een van de bestuursleden van de Supportersclub.  Wat is er leuker dan met een  groep gezellige ASWHers nuttig bezig te zijn voor ASWH, want daar gaat het uiteindelijk toch om. 

Ik wens , mede namens het bestuur van de Supportersclub, iedereen een gezellig en sportief seizoen toe.


John Middendorp
Voorzitter Supportersclub.

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft