ASWH
Uitreiking wedstrijdkleding woensdag 5-9 en zaterdag 8-9
7 september, 2018

Komende woensdag 5 september gaan de mini's ook weer van start met trainen. Een mooi moment om dan gelijktijdig de wedstrijdkleding voor het seizoen 2018-2019 op te halen. De kleding wordt beschikbaar gesteld vanaf 5 jaar. Voor kinderen van 4 jaar is het wel mogelijk om een tenue te kopen voor €15 (winkelwaarde €40).  

Verder is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gelijktijdig nieuwe KAPPA kousen aan te schaffen. Gedurende de maand september is de prijs van de KAPPA kousen €7,95 per paar of 2 paar voor €12,95. Graag alleen met PIN afrekenen of anders gepast. We hebben geen wisselgeld.

Om een vlotte doorloop te creëren zijn er pasmaten van de shirts beschikbaar. Graag in de loop naar de tafels waar de kleding wordt uitgedeeld even passen zodat de maat doorgegeven en direct gepakt kan worden. Om de administratie op orde te houden noteren we wie er geweest is en kleding in ontvangst genomen heeft. De wedstrijdkleding bestaat uit een set. D.w.z. dat de maat shirt ook de maat is voor de short.

Voor eventuele sponsors die geïnteresseerd zijn om een team te sponsoren zal ondergetekende aanwezig zijn om de mogelijkheden en het traject met u door te nemen. Indien de drukte dit toelaat, anders maak ik graag een andere afspraak met u als sponsor.

Verder zal o.a. op deze avond de vraag gesteld worden of het een bezwaar is om de gemaakte foto's van uw kind, tijdens het seizoen, te gebruiken. Dit alles in het kader van de nieuwe privacy wetgeving. Antonio Gonzalez, of iemand namens hem, zal aanwezig zijn om dit direct af te stemmen.

Dan nu het schema voor komende woensdag.

18.30 – 19.00 uur: Jo7 (mini’s, kabouters en ukkies). Dus na de training.

19.00 – 20:30 uur: jo15-1, jo17-1, jo19-1 en jo19-2.

De overige teams worden verwacht op zaterdag 8-9-2018 tussen 09.00 – 12.30 uur.

Let op!De tenues voor de keepers zijn nog niet binnen. Dus als je keeper bent, dan hoef je nog niet langs te komen. Voor jullie zal een aparte sessie gepland worden.

Eventuele vragen of opmerkingen vooraf kunnen via mail gemeld worden via het adres projecten@aswh.nl

Tot woensdag en/of zaterdag!

Ruud Verrijp

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft