ASWH
ASWH onder 21 wint ruim bij SHO onder 21
10 oktober, 2018

In het eerste pouleduel van de regionale o21 competitie won ASWH afgelopen maandag 8 oktober ruim met 1-5 bij SHO. In dit duel trad ASWH met 13 jonge spelers van het tweede elftal aan, een talent van het o17-1 team en van de eerste elftal selectie Serkan Tanriseven.

Een met veel passie spelend ASWH kwam al snel in de wedstrijd op een voorsprong toen na een pass van Dominique Lopes aan de rechterkant op Ilias Zine-El Abidine deze laatste prima afrondde 0-1. Nog geen vijf minuten later had dezelfde speler het doelpunt van de week bijna gemaakt met een omhaal van 25 meter, die helaas net naast ging. Nog halverwege de eerste helft belandde een knal van Lopes tegen de paal.

Na de rust zette ASWH aan en met vloeiende aanvallen en mooie doelpunten werd de tegenstander opgerold. Met een knal van afstand van Simeon Simeonov en een doeltreffende actie van Lopes werd de score opgevoerd. Een fraaie stiftbal van Tim Plaisier betekende de 0-4 en Zine-El Abidine, die ook nog een doelpunt zag afgekeurd worden, tekende voor de 0-5. In de slotfase toen bij ASWH de wisselspelers incl. jongeling Luuk Admiraal waren ingevallen redde de thuisploeg nog de eer.

Al met al een prima overwinning voor de ploeg van coach Gokan Akgoz. Nog dit jaar staan voor ASWH o21 de twee resterende poulewedstrijden op het programma tegen de o21 teams van SC Feyenoord en Oranje Wit.

Cees van Heeren
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft