ASWH
Beeldcolumn
2 november, 2018
FC5 Kopie
FC1 Kopie FC6 Kopie
FC4 Kopie FC7 Kopie
Omdat de trip naar FC Utrecht zich moeilijk onder woorden laat brengen, deze keer eens een beeldcolumn.
Komt misschien ook nog bij dat ik me zo kort na de terechte Week van de scheidsrechter moet inhouden. Het past niet bij onze club je hardop af vragen waarom zo'n tweede gele kaart echt gegeven moest worden, het wachten was op de 2-2, maar nee. Altijd respect houden voor de scheids, pff.
Er lijkt toch sprake van enige willekeur, konden wij nog 72 minuten genieten van een echte wedstrijd, vorig weekend was de Klassieker in de Arena al na 5 minuten afgelopen. Wordt voetbal op hoger niveau in de eerste plaats niet gespeeld voor de toeschouwer?
Een VAR wordt bij bekerwedstrijden niet benut, trouwens ook niet bij de Champions Leaugue, de aanvankelijke beslissing van Kuipers om een gele kaart te geven had in die competitie een geheel ander vervolg gehad.
Een artikel in VI meldde dat vanuit de Kuip géén bewegende beelden door de VAR om technische redenen  bekeken kunnen worden, merkwaardig in de 21ste eeuw.
Maar goed, wij hebben afgelopen woensdag genoten: een perfect georganiseerde busreis, spandoek, ballonnen, schorre kelen, en lang twee gelijkwaardige ploegen.
Het verhaal begon uiteraard al vanaf de loting, op 13 oktober was ik ook al in Utrecht, wel eens gehoord van Fun Runs in en rond voetbalstadions?  Familieleden deden al mee bij NEC, Sparta, Den Haag, Excelsior, De Kuip, een zeer ontspannen sfeer hangt er rond dat hardlopen, dat niet echt een wedstrijd genoemd wordt.
Twee deelnemende ASWH-ers in Utrecht werden door FC Utrecht t.v. geínterviewd, (maar die beelden werden bij mijn weten niet uitgezonden). Ik maakte er alvast wat foto's en op 31 oktober uiteraard nog meer.
Het bezoek aan de bekerwedstrijd is met geen toetsenbord te beschrijven, foto's zeggen des te meer!
 
Gemaakt door Tom Rotmeijer
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft