ASWH
Vrijwilligers bedankt!
1 november, 2018
Drie weken voorbereiding kostte het, de wedstrijd van het jaar. FC Utrecht - ASWH werd een grootse happening met zo'n 600 ASWH-fans op de tribunes. De vrijwilligers die geholpen hebben deze wedstrijd tot een succes te maken kunnen tevreden zijn.

Allereerst wil ik de supportersclub een pluim op de hoed geven voor het organiseren van de supportersreis naar Utrecht. Inschrijven van de deelnemers kostte maar liefst drie avonden maar dat leverde wel 9 grote en volle touringcars op. De medewerkers van de supportersclub, onder leiding van Rob Lobrink, hebben een geweldig stuk werk geleverd.

In een adem noem ik de stewards onder leiding van veiligheidscoördinator Ruud Hak. De veiligheidsvoorwaarden waren streng omdat de wedstrijd onder de veiligheidsnormen van het betaald voetbal viel. Regelmatig was er overleg met FC Utrecht en de politie van Utrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Dit ging niet alleen over de veiligheid in het stadion maar ook over bijvoorbeeld de begeleiding van de bussen. Kortom het was een hele klus voor Ruud. Ook een compliment voor de stewards en de begeleiders van de bussen. Jullie hebben het geweldig gedaan.

Iedereen heeft ze gezien de parmantige ASWH-pupillen die als escort players het veld op marcheerden aan de hand van de ASWH-spelers. Keurig in het ASWH-tenue dat op de morgen van de wedstrijddag nog bedrukt is door Ruud Verrijp. De organisatie en de begeleiding in het stadion Galgenwaard was in de betrouwbare handen van Antonio Gonzalez.

De samenwerking met de professionals van FC Utrecht verliep voortreffelijk. In alles waren deze mensen bereidwillig om het ons zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Wij mochten de complimenten in ontvangst nemen voor het enthousiasme van de supporters en de goede begeleiding. Er was ook een compliment voor het 1e elftal dat tot aan de 70e minuut FC Utrecht zo geweldig partij gaf.

Ik wil mede namens het bestuur van ASWH alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor deze bijzondere wedstrijd van harte bedanken voor de medewerking. Mede dank zij jullie hebben we allemaal een geweldige avond gehad in Utrecht.
Ook de politie en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht bedankt voor de ondersteuning.

Gerrit Scheurwater
Wedstrijdorganisatie.
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft