ASWH
Heerlijk avondje is gekomen
3 december, 2018

“Heerlijk avondje is gekomen….”

BINGO 1 Nu de decemberfeestdagen zich weer gaan aankondigen, stroomde de kantine afgelopen vrijdagavond weer gezellig vol voor de maandelijkse BINGO-avond, georganiseerd door de ASWH-supportersclub.
Het BINGO-team had speciaal voor deze avond een zeer toepasselijk prijzenpakket samengesteld, variërend van o.a. waardebonnen voor vlees, gourmet-sets, kaasplateau’s, decoratieve kaarsen tot aan goed gevulde boodschappen voorzien van allerlei luxe artikelen.

Na ontvangst met koffie en iets lekkers concentreerden de vele tientallen deelnemers zich op hun bingokaarten. Tijdens de avond werd iedereen voorzien van een hapje en een drankje. Toen even na 23.00 uur iedereen zich opmaakte voor de zgn. superronde was het leuk om te zien dat menig tafel al vol stond met diverse gewonnen prijzen. Als extra attentie kreeg iedere deelnemer bij het verlaten van de kantine een chocoladeletter mee. De volgende BINGO-avond zal zijn op 25 januari 2019. Bent u dan de volgende prijswinnaar ? “

Bestuur SC ASWH

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft