ASWH
JO14-3: Een topteam met topscorers en najaarskampioen!
2 december, 2018
Het ASWH team JO14-3 van de trainers Marcel en Rene en leider Cor is een waarlijk topteam en ze hebben op zaterdag 1 december dan ook het najaarskampioenschap in de vierde klasse op heel overtuigende wijze veroverd.

Voor de wedstrijd van zaterdag 1 december thuis tegen RCD JO14-2 hadden ze al hun acht competitiewedstrijden glansrijk gewonnen. Een doelsaldo met liefst 88 doelpunten voor en 16 tegen spreekt boekdelen. Ook RCD 14-2 moest er gisteren aan geloven met liefst 11-0.

Een team, dat goed presteert heeft vaak één of enkele spelers in hun midden, die het goede werk van hun teamgenoten beloont met het maken van doelpunten.  In dit team staan de beide vrienden Boye Kolijn en Raf van Gent in voor de meeste doelpunten van hun team. Boye maakte 32 doelpunten en Raf 18.
Beide spelen al met ingang van hun 9e jaar voetbal. Waar Raf, dat al steeds bij ASWH doet en daar ook al liefst vijf keer kampioen is geworden, is Boye dit seizoen voor het eerst bij ASWH actief. Hij speelde voorheen namelijk voor buurman IFC.
Boye is de linksbuiten van het team met een goed linkerbeen en heeft als grootste wapen zijn snelheid. Raf is de centrale spits en zijn sterkste punt is met rechts hard op doel schieten. Beide zitten in het 2e jaar op het Develsteincollege en maken volgend jaar de overstap naar een JO15 team. Een hoogtepunt voor Raf was het mogen meelopen als mascotte bij de KNVB bekerwedstrijd tussen AZ en ASWH.

Wij de supportersclub ASWH feliciteren de staf en de spelers van JO14-3 van harte met het behaalde kampioenschap. Uiteraard wensen wij het team en hun beide topscorers Boye en Raf verder ook in de voorjaarscompetitie veel leuke wedstrijden met doelpunten toe.

Namens de Supportersclub ASWH,
 
Cees van Heeren
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft