ASWH
ASWH start voorbereiding op tweede deel competitie
3 januari, 2019
Gisteravond is de selectie van ASWH gestart aan de voorbereiding op het tweede deel van de competitie. De ploeg van trainer Cesco Agterberg werkte een intensieve training af op sportpark Schildman. De ploeg zal deze winter niet in het buitenland verblijven, maar bereidt zich op vertrouwd terrein voor op de belangrijke competitiewedstrijd tegen SJC op 12 januari.

Behalve trainingen staan er in de aanloop naar de competitiehervatting ook twee oefenwedstrijden op het programma. Op zaterdag 5 januari speelt ASWH om 14.30 uur tegen het roemruchte IJsselmeervogels, dat halverwege op de tweede plaats staat in de tweede divisie. Op dinsdag 8 januari wordt om 19.30 uur afgetrapt tegen oude bekende Capelle, dat dit seizoen in de hoofdklasse A speelt. Beide wedstrijden worden gespeeld op sportpark Schildman. Toegang is uiteraard gratis.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft