ASWH
Tricky Trees winnaar Old Stars zaaltoernooi
11 januari, 2019
Traditioneel staat ook voor de ASWH Old Stars aan het begin van het jaar een zaalvoetbaltoernooi op het programma. Dit jaar op donderdag 10 januari. Totaal tien teams hadden zich bij organisator Addy Wies ingeschreven, die in de hallen 1 en 2 van de Ambachtse Ridderhal de strijd met elkaar aangingen.

Het toernooi kenmerkte zich door fanatiek, maar vooral ook sportief spel en daar waar het een keer net over de schreef ging had men al snel begrip voor elkaars onkunde.

Harry Jansen, Bas Nagtegaal, Wil Warmenhoven en Elwin Bos hadden als scheidsrechters / vlaggenisten de teugels dan ook strak in handen, alhoewel hun optreden zoals boven geschreven tot een minimum beperkt was. Mannen bedankt voor jullie inzet.

In hal 1 hadden Wouter en Hans de wedstrijdleiding en Ted en zijn zoon Bas in hal 2, ook dit verliep vlekkeloos, alhoewel Wouter niet altijd door had dat je bij de start van een wedstrijd op START moet drukken, maar gelukkig was Bas Nagtegaal wel wakker om dit te corrigeren.

De strijd om de 9e en 10e plaats ging tussen Unidos en Simwave, die Simwave overtuigend met 6-1 wist te winnen. Om de 7e en 8e plaats moesten strafschoppen genomen worden en dat lukte Ambacht United beter dan de Olifanten.

FC de 3e helft kwam met 3-0 voor in de strijd om de 5e en 6e plaats, maar de strijd was nog niet gestreden, tegenstander Volker Staal en Funderingen kwam terug tot 3-2, maar daar bleef het bij.

De Red Devills en JK Banket maakten er ook een spannende strtijd van om de 3e en 4e plaats, na de reguliere tijd stond 2-2 op het scorebord van de heren De Groot, ook hier strafschoppen die JK Banket beter wisten te nemen.

De finale ging tussen Tricky Trees en de 'good old' Azuri's die bekende gezichten als René van Rijswijk en Andre Dorré in hun gelederen hadden. De strijd ging gelijk op, mede door het uitstekend keepen van Azuri Peter, maar desondanks wisten de Tricky Trees te scoren en wonnen zij het zaaltoernooi met een 1-0 overwinning.

Eindstand :
01 Tricky Trees
02 Azuri
03 JK Banket
04 Red Devills
05 FC 3e Helft
06 Volker Staal en Funderingen
07 Ambacht UNited
08 De Olifanten
09 Simwave
10 FC Unidos

Verrrassend in bovenstaande uitslag is de 3e plaats voor JK Banket, dit uiterst gezellige team bungelt in de veldcompetitie al vele jaren onderaan, maar in de zaal weten zij beter te presteren. Eind januari gaat dit team op trainingskamp naar Valencia, dus wie weet hoe de prestaties daarna zullen gaan worden.

JK Banket


Addy en alle vrijwilligers bedankt voor de organisatie, het was weer top en gezellig !!!

Hans van Hoek

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft