ASWH
Verslag Supp.Club pupillen zaal mix toernooi
7 januari, 2019

IMG 4040Afgelopen zaterdag werd voor de 8e keer het door de ASWH Supportersclub georganiseerde pupillen zaal mixtoernooi gehouden. Met dank aan een aantal van onze jeugdscheidsrechters, aangevuld met enkele ouders werd het een heerlijke eerste voetbaldag van het nieuwe jaar.

Deze gehele dag stond geheel in het teken van de jongste leden. Doel was immers om de ASWH-jeugd onder 8/9-jaar, Jongens onder 10/11-jaar, Meiden onder 11-jaar, Jongens onder 12/13-jaar en Meiden onder 13-jaar een heerlijke en vooral sportieve zaalvoetbaldag te bezorgen. Het werd wederom een succesvol en vooral gezellig evenement, zo aan het begin van het nieuwe jaar en in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Verdeeld over twee hallen etaleerden de jongens en meiden hun sportieve talenten in wedstrijdjes van 9 minuten, fanatiek aangemoedigd door vooral ouders, grootouders en vriend(innet)jes.

Kijk hier in ons fotoalbum voor een uitgebreide fotoreportage.

Bestuur SC ASWH

(mocht u om privacy redenen moeite hebben met enkele foto's mail naar supportersclub@aswh.nl)

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft