ASWH
ASWH Shop weer open vanaf 9 februari
8 februari, 2019

Komende zaterdag gaat de ASWH Shop weer open. Voor de rest van dit seizoen zal dat alleen op de zaterdagen zijn tussen 09.00-12.00 uur. 

Houd de site wel in de gaten, want er is een aantal zaterdagen waarop de shop gesloten zal zijn in verband met andere activiteiten.


AANBIEDING/UITVERKOOP!

In verband met een collectiewissel van de trainingspakken en coach jacks zullen deze vanaf zaterdag in de uitverkoop gaan.

De trainingspakken die in de uitverkoop komen zijn de kindermaten 140, 152, 164 en 176. Let wel dat de voorraad beperkt is en op=op! De maten 116 en 128 zijn reeds op. Voor de coach jacks zijn er nog diverse maten beschikbaar zowel in de kinder- als volwassenmaten. De  aanbieding voor zowel de genoemde trainingspakken als de coach jacks is van €49,95 voor €29,95 p/stk. OP = OP.

ACTIE RABOBANK- GRATIS TRAININGSPAK.

Ook de actie met de Rabobank loopt nog steeds. Open een jeugdrekening en dan krijg je een ASWH trainingspak met je eigen naam achter op het pak. Voor meer informatie kijk op de ASWH site of haal een flyer in de ASWH Shop.

Met deze actie krijgt je een mooi ASWH trainingspak, maar tevens help je ASWH aan een extra bijdrage van de Rabobank. De extra opbrengst moet en zal aan de jeugd van ASWH besteed worden.

Team ASWH Shop

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft