ASWH
ASWH Regionale Jeugdopleiding
8 maart, 2019

Zoals eerder al gemeld heeft NMC Bright de KNVB het advies gegeven om de Jeugdopleiding van ASWH de status toe te kennen van Regionale Jeugdopleiding. Een status die maar ongeveer 40 van de ongeveer 3000 amateurverenigingen tot op heden toegekend is. De hoogst haalbare certificering voor een amateurvereniging.

ASWH heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het neerzetten van een goede structuur in de opleiding van de jeugd en dan met name in de onderbouw (4-13 jaar). Een traject dat nu ook bij de junioren in gang gezet is. Hiermee zal de gehele jeugd van ASWH op dezelfde manier zijn trainingen krijgen, worden trainers getraind, begeleiders begeleid en gaan we werken om de gehele jeugd naar een beter niveau te brengen. Niet alleen de selectieteams, maar alle teams. De trainingen zijn voor iedereen gelijk alleen uitgevoerd op het niveau waarop het team traint/speelt.

Een bekroning op het werk van een ieder die hieraan meegewerkt heeft. Nu uitvoeren, uitbreiden en continueren.

Button Regio

Op zaterdag 9 maart 2019 zal de KNVB het Certificaat Regionale Jeugdopleiding aan ASWH komen overhandigen. Dit zal gebeuren voor aanvang van de wedstrijd van ASWH 1 tegen Quick Boys om 15.00 uur. Hierbij zal een aantal genodigden en de pers aanwezig zijn.

Net voor de wedstrijd en na de plichtplegingen zal na het warmlopen en voor de wedstrijd het certificaat officieel overhandigd worden op het hoofdveld.

Voor alle jeugdtrainers en leiders is er een versnapering voorzien in het wedstrijdsecretariaat voor of na hun eigen wedstrijd.

Bij deze nog maar eens een bedankje aan een ieder die bijgedragen heeft om dit resultaat te bereiken. Samen met jullie gaan we dit voortzetten en uitbreiden.

Veel plezier en succes op de velden van ASWH.

Ruud Verrijp

Bestuur ASWH

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft