ASWH
Menno Vooges speler van de week derde divisie zaterdag
12 maart, 2019

Ook dit seizoen kiest de website 247 Voetbal wekelijks een speler van de week in de tweede divisie, derde divisie zaterdag en derde divisie zondag. De medewerkers van de site nomineren per afdeling drie spelers, waarna via social media kan worden gestemd. Deze week viel de keuze voor de tweede keer dit seizoen op een ASWH'er! Menno Vooges werd de winnaar.

De verdediger, die zaterdag tegen Quick Boys als defensieve middenvelder een puike partij speelde en bijdroeg aan de knappe overwinning, troefde de andere genomineerden af. Dat waren Nigel Hardenberg, namens ODIN '59 goed voor een hattrick, en Eemdijk-speler David van de Groep. Menno kreeg de meeste stemmen, uiteraard mede dankzij alle ASWH'ers die op hem gestemd hebben.

Vooges2018

Wij feliciteren Menno met deze leuke uitverkiezing! Het complete nieuwsbericht is te lezen op https://www.voetbal247.nl/speler-van-de-week-derde-divisie-zaterdag-menno-vooges-aswh/.

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft