ASWH
Uitreiking Certificaat Regionale Jeugdopleiding
11 maart, 2019

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de uitreiking van het certificaat Regionale Jeugdopleiding, door een afgevaardigde van de KNVB aan ASWH. Na een welkomstwoord door Ruud Verrijp gaf Arnoud Jonker, hoofd opleidingen, een korte uitleg over wat het certificaat inhoudt en de weg die bewandeld is om deze erkenning voor elkaar te krijgen.

Dit alles in aanwezigheid  van een aantal genodigden, te weten (jeugd)bestuur, businessclub, technische staf ASWH, sponsoren, KNVB, burgemeester en het bestuur van Quick Boys.

Nadat de heer Sander van Beuzekom, ledenraadslid KNVB en burgemeester Heijkoop beiden aangegeven hebben hoe belangrijk het is om alles goed voor elkaar te hebben en te behouden, werd het certificaat uitgereikt door de heer Van Beuzekom. John Middendorp, voorzitter ai ASWH, sloot de sessie af en feliciteerde een ieder die deze certificering mogelijk gemaakt heeft.

Even later hebben we de uitreiking op het veld nogmaals gedaan met daarbij het jeugdbestuur en de Coördinatoren onderbouw. Even later bleek na gesprek met een van de bestuursleden van Quick Boys dat ook zij bezig zijn met het traject certificering en we hebben dan ook nog even kort wat zaken uitgewisseld.

Kortom een mooie dag voor ASWH, winst in de wedstrijd tegen Quick Boys, JO17-1 periodekampioen en een certificering!

Ruud Verrijp

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft