ASWH
Lorenzo Braaf volgende aanwinst voor ASWH
12 april, 2019
De selectie van ASWH voor het seizoen 2019/20 krijgt steeds meer vorm. De technische commissie is er opnieuw in geslaagd om een versterking van buitenaf aan te trekken. Trainer Rogier Veenstra kan volgend seizoen namelijk een beroep doen op Lorenzo Braaf.

IMG 20190411 WA0000

De twintigjarige Braaf komt over van zaterdaghoofdklasser Smitshoek. Eerder droeg hij de shirts van Feyenoord, ADO Den Haag en FC Dordrecht. ASWH krijgt door zijn komst de beschikking over een multifunctionele speler. Braaf kan namelijk de hele rechterkant bestrijken en is tevens op meerdere posities op het middenveld inzetbaar. De TC is verheugd dat deze jonge, talentvolle regiospeler de keuze heeft gemaakt om zich bij ASWH verder te ontwikkelen.

Wij heten Lorenzo van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel succes en plezier bij onze vereniging!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft