ASWH
Punt in mindering voor Achilles '29
8 april, 2019
Achilles '29, competitiegenoot van ASWH in de derde divisie zaterdag, heeft een punt in mindering gekregen van de onafhankelijke licentiecommissie amateurvoetbal. De club uit Groesbeek kon diverse keren niet voldoen aan de licentievoorwaarde rond de financiële jaarstukken.

Door deze ingreep van de KNVB zakt Achilles '29, dat over enkele weken te gast is op sportpark Schildman, een plek op de ranglijst. Zij staan nu zeventiende. Eemdijk profiteert en neemt de zestiende plaats over. Achilles '29 heeft aangegeven niet in beroep te gaan tegen deze beslissing.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft