ASWH
Pupil van de week: Mika van Rikxoort
13 april, 2019

De pupil van de week is Mika van Rikxoort.

MikaHij is 9 jaar en voetbalt in team JO -9/7. Zijn grote wens is om later bij ASWH in het eerste te voetballen. Zijn positie in zijn team is middenvelder maar hij scoort ook heel veel ;)

Zijn mooiste herinnering is dat hij in een wedstrijd bijna vanaf de middellijn met een hele mooie boog scoorde.

Hij zit op de basissschool Sol Krommeweg in groep 6 en mocht een klas overslaan omdat hij rekenen erg leuk vindt en er dus ook wel goed in is. Verdere hobby’s zijn spelen op zijn PlayStation (Fortnite)en buiten spelen met zijn vriendjes.

Feyenoord en Barcelona zijn zijn favoriete clubs! Vooral Messi is zijn voorbeeld en hij probeert hem altijd na te doen. Bij ASWH is zijn voorbeeld Jesper van den Bosch. Hij is ook middenvelder en maakt mooie goals. Hij komt vaak bij zijn kadootjesvader eten bij Eeterij Tapperij t Ambacht en hij heeft hem al een keer mogen ontmoeten. Dat vond hij heel erg leuk natuurlijk! Jesper vast ook! 

Als hij traint met zijn team dan ziet hij ook altijd het spandoek van hun zaak.Hij vindt het dan ook superleuk dat zij ASWH ook sponsoren. Want daardoor heeft hij de spelers ook allemaal een keer gezien tijdens een BBQ op de zaak. Supervet!! 

Verder hoopt hij dat we winnen natuurlijk en hij vindt het heel bijzonder om het mee te maken, hoe zo’n dag er voor de spelers dan uitziet en hoe ze met de spanning omgaan.  

Mika, we wensen jou en je familie een hele fijne middag bij ASWH, die voor jou dan ook onvergetelijk mag zijn!

Bestuur SC ASWH

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft