ASWH
Rogier Veenstra genomineerd voor Rinus Michels Award
19 april, 2019
Ieder jaar reikt de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) de Rinus Michels Award uit voor de beste amateurtrainer. Dit jaar zal dat op vrijdag 17 mei gebeuren, tijdens het jaarlijkse Nederlands Trainerscongres in het stadion van PEC Zwolle. Uit elk van de zes districten is een trainer genomineerd. Ook Rogier Veenstra, die na de zomer voor de groep staat bij ASWH, behoort tot de genomineerden.

Een mooi blijk van waardering voor de prestaties die Veenstra met GOES heeft neergezet en voor de manier waarop hij met het trainersvak bezig is. Onder zijn concurrenten voor deze prestigieuze titel bevindt zich ook Excelsior Maassluis-trainer Dogan Corneille, die zoals bekend een verleden als interim- en assistent-trainer bij ASWH heeft. De andere vier genomineerden zijn Pierre van den Eeden (Geldrop), Wim Bakering (vv Gomos), Laurens Knippenborg (RKZVC) en Richard Plug (ODIN '59).

Wij feliciteren Rogier van harte met deze mooie nominatie en hopen uiteraard dat hij op 17 mei tot winnaar wordt uitgeroepen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft