ASWH
ASWH JO15-2 kampioen!
20 mei, 2019
Afgelopen zaterdag was het zover, op de verjaardag van trainer Rick, kon JO15-2 kampioen worden. Tegen de directe concurrent Heerjansdam moest het gebeuren. Gespannen koppies vooraf, van zowel de jongens die het in het veld moesten gaan doen, alsook van de staf. Leider Sjacco, trainer Rick en grensrechter Elvin hadden de jongens 1 opdracht gegeven: de eerste 20 minuten druk zetten en snel scoren. En zo geschiedde. Binnen het half uur stond de 1-0 op het bord en de rust werd zelfs met 2-0 ingegaan.

FB IMG 1558290507263
(foto: Remon Evenhuis)

Kort na rust de 3-0, dus een makkie, maar niets was minder waar. Door een gele kaart van ons, stonden we ineens met 10 man en Heerjansdam rook bloed en de 3-1 werd een feit. Gelukkig bleef het daar bij en hielden we toch nog vrij eenvoudig stand. Na het verlossende fluitsignaal was het kampioenschap een feit en barstte het feest los, inclusief slootje springen en de verdiende medailles en trofeeën. Na het douchen werden de boys door Arnoud Jonker (hoofd jeugdopleidingen) als ware helden onthaald in de kantine, waar een patatje en drinken werd geregeld en waar de staf nog in het zonnetje werd gezet. Een kroon op een fantastisch jaar en een kampioenschap met 10 gespeeld, 30 punten, 52 doelpunten vóór en 4 tegen!!

Ingezonden door een trouwe supporter
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft