ASWH
Lotte Bloemendal 24/05 te zien op NOS Jeugdjournaal
21 mei, 2019
Dat ASWH goed bezig is met het opleiden van haar clubscheidsrechters is de KNVB niet ontgaan. Wij werden dan ook benaderd via de KNVB of het NOS Jeugdjournaal één van onze fluitende dames mocht interviewen, dit naar aanleiding van de eerste vrouwelijke scheidsrechter in de duitse Eredivisie. 

Nu heeft ASWH de familie Nagtegaal / Bloemendal met fluitende Lotte, Joan, Ilse, Bas en BVO scheidsrechter Marc in haar gelederen, dus de keus was snel gemaakt en Lotte vond het heel erg leuk om geinterviewd te worden.

Lotte

Afgelopen zaterdag kwam de filmploeg van het NOS Jeugdjournaal naar ASWH in H I Ambacht, waar Lotte één van de ASWH (dames) wedstrijden moest fluiten. Zij werd keurig netjes gevolgd en het resultaat is a.s. vrijdag 24/5 om 19:00 uur te zien op het NOS Jeugdjournaal, dus allemaal kijken !

Mocht u niet kunnen kijken, achteraf kunt u het Jeugdjournaal terugzien op : 

https://jeugdjournaal.nl/uitzendingen/


Hans van Hoek
 


 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft