ASWH
We zijn er bijna!
16 mei, 2019

Er loopt nog steeds de actie van de Rabobank waarbij er een trainingspak van ASWH cadeau gedaan wordt bij het openen van een jeugdrekening bij de Rabobank. Een trainingspak met je naam achterop. Mooi meegenomen toch?

Inmiddels zijn er al diverse nieuwe jeugdrekeningen geopend bij de Rabobank, waarbij u niet alleen een mooi trainingspak krijgt maar ook de jeugd van ASWH helpt. Rabobank is sponsor bij ASWH en keert een sponsorbonus uit wanneer er via ASWH nieuwe jeugdrekeningen geopend worden.

De bonus is bijna gehaald, maar we zijn er nog niet helemaal. Er zijn nog minimaal 4 nieuwe jeugdrekeningen te openen voor eind juni 2019 om de bonus te halen. Wie o wie helpt ASWH de bonus binnen te halen?

RABDR190164 900X900 01RB 5

Scoor net als Robin en Pascalle een trainingspak met je eigen naam! Rabobank Drechtsteden sponsort de talenten van ASWH, jou dus! Open nu samen met je ouders de gratis Rabo JongerenRekening door langs te gaan bij één van de kantoren, of door online een rekening te openen en jouw naam te appen naar 06-12428316. Wil je meer weten? Kijk dan op www.rabobank.nl/drechtsteden.

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft