ASWH
Zaterdag Super Saturday bij ASWH!
22 mei, 2019
De competities zijn in de beslissende fase beland. Kampioenschappen, degradaties, periodetitels, miraculeuze ontsnappingen waar je jaren later nog over praat... Dat zijn de ingredi├źnten van de slotweken van het seizoen. Komende zaterdag is het bij ASWH wat dat betreft Super Saturday!

Zoals bekend strijdt het eerste elftal 's middags tegen SJC om de periodetitel. Een overwinning op de Noordwijkers volstaat voor een plek in de nacompetitie om promotie naar de tweede divisie.

Maar er zijn ook nog diverse jeugdteams die om de prijzen spelen. ASWH JO15-1 speelt om 10.00 uur een thuiswedstrijd tegen Unitas JO15-1 en is bij winst kampioen. Dat geldt ook voor JO17-1. Zij hebben in de uitwedstrijd bij koploper Theole JO17-1 een overwinning nodig om de titel binnen te halen. De aftrap is om 13.00 uur. En dan zijn ook JO15-3, JO12-1, MO15-1 en MO13-1 nog kansrijk in de strijd om het kampioenschap.

Kortom, veel leuke en interessante wedstrijden. Kom dus gezellig naar sportpark Schildman om de teams te steunen. Meereizen naar uitwedstrijden mag natuurlijk ook, alle support is welkom!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft