ASWH
ASWH JO8-4 sluit fantastisch seizoen af!
27 juni, 2019

Op woensdag 26 juni jl. sloten de talenten van JO8-4 hun eerste échte voetbalseizoen af met een potje bowlen en friet eten.

Voor de meeste jongens zit het eerste echte voetbalseizoen er op. Wat een ontwikkeling hebben die gasten doorgemaakt! Als we de foto's en filmpjes bekijken van nu en augustus 2018 is de ontwikkeling mooi zichtbaar. Los van de ontwikkeling hebben ze ook echt plezier met elkaar gehad! Dat is ook wel zichtbaar in de trainings- en wedstrijdopkomst. En hoe ze met elkaar omgaan in de kantine na de wedstrijd. Vaak werd er los van winst of verlies nog wat met elkaar gedronken en gegeten. Het is nu tijd voor een welverdiende zomervakantie al denken we dat bij iedere speler een bal mee in de koffer gaat!

Onze dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Forceertechniek Koolmees BV uit Zwijndrecht voor het beschikbaar stellen van de kleding! LR Behangersbedrijf voor de schitterende polo's! De supportersclub van ASWH voor hun bijdrage aan afsluitende activiteit!

Bijzondere dank gaat uit naar de ouders, opa's en oma's en andere familie en vrienden van onze talenten. Jullie zorgden altijd voor fantastische support langs de lijn!

We hebben genoten!

Namens de staf, 

Coen Scheurwater

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft