ASWH
ASWH Shop op vakantie
7 juni, 2019

Het seizoen is weer ten einde. Iedereen mag weer even de batterij opladen om in het nieuwe seizoen weer fris en fruitig van start te gaan. Dus ook het team van de ASWH Shop pakt even een rustmoment.

Afgelopen seizoen is het weer druk geweest. Naast rugsponsor STEMAR zijn diverse teams ook voorzien van sponsoring door diverse andere sponsors met kleding en uiteraard de bedrukking van betreffende sponsor. Hiervoor namens ASWH en de betreffende teams nogmaals dank. Natuurlijk hopen we dat deze sponsors ook het komende seizoen ASWH weer een warm hart toedragen. Alle steun is van harte welkom.

De Shop is dus vanaf zaterdag 8 juni gesloten. De webwinkel blijft wel open, maar de leveringen zullen op afspraak en pas na 1 juli plaats kunnen vinden. Indien er nog een verjaardag te vieren is in deze rustperiode en een cadeau uit de ASWH Shop het ultieme cadeau lijkt, stuur dan even een mail naar webshop@aswh.nl. Wij kunnen dan bekijken of we daarbij kunnen helpen.

Zoals de afgelopen seizoenen gebruikelijk was, zal er ook komend seizoen weer een nieuw tenue uitgedeeld worden. Wanneer dit zal gebeuren zullen we op de site kenbaar maken. Dit zal eind augustus / begin september zijn. Houd de ASWH website dan ook goed in de gaten. Er zal weer een schema opgesteld worden met welk team er op welk moment verwacht gaat worden.

Vakantie 1

Let op: er is een andere rugsponsor voor komend seizoen. De huidige tenues mogen dan ppl niet meer gebruikt worden tijdens competitie-/bekerwedstrijden in het nieuwe seizoen! Indien er nieuwkomers zijn en nog geen tenue hebben zullen we hier wel een oplossing voor vinden.

Wanneer gaat de ASWH Shop weer open? Dat zal begin september worden, maar dat laten we ook nog wel via de ASWH site weten. Voor nu allemaal een prettige vakantie gewenst en tot het volgend seizoen!

Team ASWH Shop

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft