ASWH
ASWH versterkt selectie met Aytaç Asim Metin
25 juni, 2019
De technische commissie van ASWH is er in geslaagd om de selectie voor het komende seizoen verder te versterken. Gisteren werd overeenstemming bereikt met verdediger Aytaç Asim Metin over zijn komst naar sportpark Schildman.

De 23-jarige Metin is afkomstig uit Rotterdam. De lange, linksbenige verdediger doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord. Daarna speelde hij in Turkije voor Gençlerbirligi en Besiktas. Bij die topclub trainde hij mee met de selectie. Eenmaal terug in Nederland kwam hij onder meer uit voor Jong FC Twente, Noordwijk en Jong ADO Den Haag. Het afgelopen seizoen speelde Metin voor de Turkse club Bagçilar Spor. De technische commissie van ASWH kende hem nog uit zijn periode in Den Haag, waarna de contacten zijn gelegd. De TC ziet in hem namelijk een welkome aanvulling voor het defensieve deel van de selectie en is dan ook verheugd dat Metin de keuze heeft gemaakt om in Hendrik-Ido-Ambacht te komen voetballen. Hij zal op 13 juli dus aansluiten bij de groep waarmee trainer Rogier Veenstra het seizoen begint.

Metin

Wij heten Aytaç Asim, die gisteren al poseerde in het shirt van zijn nieuwe club, van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel plezier en succes bij ASWH!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft