ASWH
Gilmaro van de Werp speler van het jaar 2018/19
16 juni, 2019
Gisteren is tijdens de traditionele kampioenenparade tijdens het Familieweekend bij ASWH ook de speler van het jaar in het zonnetje gezet. Gedurende het seizoen worden de prestaties van de spelers van het eerste elftal beoordeeld door een groep vaste supporters. De cijfers die de kritische rapporteurs geven, worden bij elkaar opgeteld. Daar komt een gemiddelde eindbeoordeling uit. Een speler wordt alleen opgenomen in het eindklassement bij een minimaal aantal beoordelingen. De winnaar krijgt vervolgens de door de Supportersclub beschikbaar gestelde wisselbokaal.

Gilmaro van de Werp, bezig aan zijn zesde seizoen bij de eerste selectie van ASWH, werd uitgeroepen tot winnaar. De supporters kozen de Dordtenaar, die op alle posities achterin inzetbaar is en dit seizoen ook diverse keren op het middenveld voetbalde, tot speler van het jaar!

64208179 2463017930409073 3488529667973971968 N

Eindstand
1. Gilmaro van de Werp 7,08
2. Fabian Korporaal 6,94
3. Peter Verhoeve 6,93
4. David Almeida 6,92
5. Jesper van den Bosch 6,86

De overige spelers vielen (net) buiten de top vijf of kwamen niet aan het benodigde aantal wedstrijdbeoordelingen.

Namens de Supportersclub,

Cees van Heeren
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft