ASWH
Openingstijden kantine zaterdag 8 juni
7 juni, 2019
Op zaterdag 8 juni zal de kantine van ASWH tot ongeveer 21.00 uur geopend zijn. Kom dus gerust gezellig langs voor een hapje en drankje. De geplande live-uitzending op Fox gaat helaas niet door omdat niet alle clubs hieraan mee wilden werken, hetgeen voor de omroep een voorwaarde was. Nog meer aanleiding dus om eerst zelf naar de Abdijhof te rijden. Het zal een zware opgave worden voor onze spelers om het favoriete FC Lienden nog te verrassen, maar uiteraard zullen zij daar alles aan doen.

Als het eerste elftal in Lienden promotie afdwingt, wordt er uiteraard een feestje gevierd. DJ Peter verzorgt in dat geval tot 19.00 uur de muziek, om daarna te worden afgelost door DJ Sem. Wij hopen jullie dus morgen allemaal te zien!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft