ASWH
ASWH begint nieuwe competitie thuis tegen Spakenburg
1 juli, 2019
Vandaag heeft de KNVB de indelingen en competitieprogramma's voor de tweede divisie, derde divisie en hoofdklasse gepubliceerd. De indeling van de tweede divisie kende uiteraard geen verrassingen. Na de promotie op 8 juni wist ASWH immers al wie komend seizoen de tegenstanders worden. Het programma was vanzelfsprekend nog niet bekend.

De ploeg van trainer Rogier Veenstra begint op 24 augustus met een thuiswedstrijd tegen Spakenburg. Een week later staat de eerste uitbeurt op de rol. ASWH neemt het dan in Katwijk op tegen Katwijk. De laatste competitieronde voor de winterstop is op 14 december. ASWH speelt dan uit bij Jong Sparta Rotterdam. Dit is de zestiende speelronde. Op 11 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen TEC. Die ploeg is ook de tegenstander in de laatste competitiewedstrijd op 23 mei. ASWH treft TEC dan in Tiel. Uiteraard zal het complete programma binnenkort op de website worden geplaatst.

Voor alle zekerheid hierbij ook nog de indeling van de tweede divisie:

AFC
ASWH
Excelsior Maassluis
GVVV
HHC Hardenberg
Jong Sparta Rotterdam
Jong FC Volendam
Katwijk
Koninklijke HFC
Kozakken Boys
Noordwijk
Quick Boys
Rijnsburgse Boys
Scheveningen
Spakenburg
TEC
De Treffers
IJsselmeervogels

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft