ASWH
ASWH neemt deel aan Pre-season Tournament in Rosmalen
3 augustus, 2019
De oplettende volgers van het eerste elftal hebben ongetwijfeld al gezien dat er in de voorbereiding een toernooi wordt gespeeld in Rosmalen. Daar neemt ASWH op donderdag 8 en zaterdag 10 augustus deel aan de eerste editie van het Pre-season Tournament. Dit wordt georganiseerd door OJC Rosmalen.

Het toernooi start op donderdagavond met twee wedstrijden op de vernieuwde velden van de Brabantse vereniging. ASWH neemt het om 20.00 uur op tegen UNA, dat uitkomt in de derde divisie zondag. Op het naastgelegen veld spelen zondaghoofdklasser OJC Rosmalen en zaterdaghoofdklasser Achilles Veen tegen elkaar. Dit betreft duels van 90 minuten. De verliezers van deze wedstrijden treffen elkaar op zaterdag om 14.00 uur voor de kleine finale, de winnaars strijden om 16.00 uur om de toernooiwinst. Toegang is op beide dagen gratis.

Om een beter beeld te krijgen over de achterliggende reden om dit toernooi te organiseren, heeft OJC TV een interview afgenomen met initiatiefnemer Robbin Bouten. Op de Facebook- en Twitter-pagina van ASWH kan dit interview al worden bekeken. Wie niet actief is op deze social media platforms, kan via de website van OJC Rosmalen ook het interview bekijken. Klik daarvoor op de volgende link: https://www.ojcrosmalen.nl/eerste-editie-pre-season-tournament/.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft