ASWH
Voorlopige teamindeling ASWH Junioren teams 2019-2020
2 juli, 2019

Graag presenteren we hierbij de voorlopige indeling voor de ASWH junioren teams 2019-2020.

Voor de indeling is gebruik gemaakt van input die is ingewonnen bij leiders, trainers en coördinatoren. We hopen hiermee iedere speler op een passend niveau ingedeeld te hebben, zodat iedere speler zich ook komend seizoen op zijn niveau kan ontwikkelen en maximaal plezier beleefd aan het uitoefenen van zijn of haar sport.

Ondanks alle zorgvuldigheid realiseren we ons ook dat er mogelijk spelers (en/of ouders) teleurgesteld zijn. Wellicht zijn er wensen die niet bekend zijn geweest of zijn ouders / spelers van mening dat een onjuiste indeling heeft plaatsgevonden. Als u hierover vragen heeft kunt altijd contact opnemen met Hoofd Jeugdopleidingen Arnoud Jonker; hoofdjeugdopleidingen@aswh.nl. De ervaring leert echter dat in veel gevallen niet direct een oplossing geboden kan worden, aangezien wijzigingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben op andere indelingen. Wij vragen u daarom ook om begrip voor onze keuzes.

Het is wel mogelijk dat wij als vereniging de komende tijd alsnog gedwongen worden andere keuzes te maken. Wanneer bijvoorbeeld door afmeldingen / aanmeldingen een team moet worden opgeheven / toegevoegd, kan dit betekenen dat de spelers over andere teams worden verdeeld. We gaan er vooralsnog vanuit dat dit niet nodig zal zijn.

De selectieteams bestaan uit een grotere groep, de Voorselectie, die samen de voorbereiding van het nieuwe seizoen in gaan. Voor de trainers is het fijn te werken in de voorbereiding met een grotere groep; de spelers hebben extra trainingsweken en wedstrijden in de benen en zo hebben de trainers goed de mogelijkheid om de juiste beslissende keuzes te maken wie zal starten in welk team.

Dit betekent echter wel dat gedurende de voorbereiding spelers in een persoonlijk gesprek aangegeven zal worden dat ze in het schaduwteam alsnog zullen gaan uitkomen. Vandaar dat er nog open plekken te zien zijn in de schaduwteams.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben omtrent de teamindeling, dan verzoeken we u deze graag te mailen naar Hoofd Jeugdopleidingen Arnoud Jonker; hoofdjeugdopleidingen@aswh.nl.

Teamindeling JO19

Teamindeling JO17

Teamindeling JO15

Teamindeling JO14

Namens Arnoud Jonker - ASWH Hoofdjeugdopleidingen


door Antonio Gonzalez

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft