ASWH
ASWH verliest ook tweede wedstrijd op toernooi in Rosmalen
10 augustus, 2019
De deelname aan het Pre-season Tournament in Rosmalen is voor ASWH geen succes geworden. Na de ongelukkige nederlaag tegen UNA donderdagavond gingen de Ambachters ook in de kleine finale schlemielig onderuit. De ploeg van trainer Rogier Veenstra stapte door een strafschop in blessuretijd als verliezer van het veld na de wedstrijd tegen gastheer OJC Rosmalen.

Vanaf de aftrap moest ASWH opboksen tegen een compact spelende ploeg, die ver inzakte en in de omschakeling voor gevaar wilde zorgen. Het gevolg was dat ASWH vrijwel voortdurend in balbezit was, maar er te weinig in slaagde om doelrijpe kansen te creëren. Na een half uur namen de Ambachters toch de leiding. Hier ging een vlot lopende aanval aan vooraf, waarbij Lucas van Oeveren spits Lester Pires vond. De inzet van Pires eindigde nog op de paal, maar de rebound werd een prooi voor Sam van de Kreeke. Enkele minuten later verdubbelde Fabian Korporaal de marge bijna met een schot dat rakelings voorlangs vloog. Vijf minuten voor rust moest ASWH plots de gelijkmaker slikken. Hier gingen enkele misverstanden in de achterhoede aan vooraf, waardoor Toni Maric uiteindelijk met een frommeldoelpunt voor een 1-1 ruststand zorgde.

20190810 140300

In de tweede helft speelde het spel zich zo goed als alleen op de helft van OJC Rosmalen af. Zeker in de laatste twintig minuten waren regelmatig alle veldspelers op één speelhelft te vinden. Het lukte ASWH echter niet om dit overwicht om te zetten in doelpunten. Wel had aanvoerder Jesper van den Bosch een strafschop moeten krijgen na een opzichtige duw in de rug, maar scheidsrechter Sahiner kneep een oogje dicht en toonde juist een gele kaart aan Van den Bosch voor een vermeende schwalbe. In de absolute slotfase meldde OJC Rosmalen zich zowaar nog eens voor het doel van Michel Franken. De thuisploeg mocht een vrije trap nemen. De bal werd voor het doel gebracht, waarna scheidsrechter Sahiner een strafschop gaf wegens vasthouden. De dader kreeg een gele kaart en dat was uitgerekend Jesper van den Bosch, die dus voortijdig het veld diende te verlaten. Ilias Zaimi pakte het presentje van de leidsman dankbaar uit en schoot zondaghoofdklasser OJC Rosmalen in de extra tijd naar de derde plaats: 2-1.

Al met al een qua resultaat teleurstellend toernooi voor ASWH. Wel zijn er in beide duels uiteraard dingen uitgeprobeerd, waarvan het goede moet worden meegenomen en het mindere beter zal moeten worden uitgevoerd. Daarvoor heeft ASWH nog twee oefenwedstrijden, te beginnen komende dinsdagavond bij Westlandia. Die ploeg speelt in de derde divisie zondag.

OJC Rosmalen - ASWH 2-1 (1-1)
30. 0-1 Sam van de Kreeke 40. 1-1 Toni Maric 90 (+4). 2-1 Ilias Zaimi (strafschop)

ASWH: Michel Franken; Lorenzo Braaf (70. Clarence Bijl), Victor Stenzler (70. Menno Vooges), Gilmaro van de Werp (70. Toby Mulder), Roy van 't Hoog (46. Vince van Dongen); Sam van de Kreeke (70. Nick Slotboom), Lucas van Oeveren (70. Lars Bosscha), Fabian Korporaal (70. Mels van Driel), Kenny Anderson (70. Ismail Yildirim); Jesper van den Bosch, Lester Pires (70. Abderrahim Loukili)

Mikki
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft