ASWH
Uitnodiging voor ASWH verenigingsscheidsrechters
7 augustus, 2019
Namens de Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden en de ASWH Scheidsrechtercommissie nodigen wij alle ASWH verenigingsscheidsrechters uit voor een specifieke en unieke training en vervolgens een theoretische update over de nieuwste KNVB spelregels die wordt gegeven door Danny Makkelie.
 
Danny Makkelie is wekelijks actief is in de Eredivisie & Keuken Kampioen Divisie.Ook is hij Internationaal actief en VAR-specialist.  
 
Op woensdagavond 4 september vanaf 20 uur op het ASWH-complex, Sportpark Schildman, Reeweg 75, 3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht, geeft hij deze geweldige clinic.
 
Aanmelden mag maar is niet verplicht. Minimum leeftijd is 16 jaar. Deze clinic is geheel gratis en toegankelijk
voor alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters uit de regio Drechtsteden. De training zelf begint om 20 uur uur en er zijn kleedkamers beschikbaar om om te kleden en na afloop te douchen.
 
Aansluitend is er een theoretische gedeelte, over de nieuwste KNVB spelregels en is er voldoende gelegenheid om al je vragen aan Danny te stellen.
 
De SVD wil geïnteresseerden kennis laten nemen van de trainingsmogelijkheden die de SVD zijn leden elke woensdagavond biedt op veld 2 van ASWH onder de deskundige leiding van de gediplomeerde trainer Jan Tempelaar die zelf jarenlang op het allerhoogste amateur niveau heeft gefloten en nog steeds in de hogere klassen actief is als arbiter.
 
Wij zien jullie graag op woensdag 4 september as.
 
Met vriendelijke groet,

Het SVD Bestuur / ASWH Scheisrechterscommissie

Danny
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft