ASWH
ASWH verslaat Jong RKC Waalwijk in oefenduel
4 september, 2019
Gisteravond oefende ASWH op eigen veld tegen Jong RKC Waalwijk. De Ambachters klopten de beloften van de eredivisonist met 2-0. Lester Pires maakte beide treffers voor ASWH, keurig verdeeld over beide helften.

Trainer Rogier Veenstra benutte het treffen met de Brabanders uiteraard ook om spelers die in de voorgaande duels niet of weinig voetbalden ritme te laten opdoen. Daarnaast maakte nieuwkomer Koen Wesdorp zijn officieuze debuut in het tenue van ASWH. De aanwezige toeschouwers zagen een leuke, open wedstrijd tussen twee teams die wilden voetbalden. Jong RKC Waalwijk bleek een zeer behoorlijke tegenstander, zodat de spelers van ASWH aan de bak konden. Halverwege de eerste helft openden de Ambachters de score. Na een vlot lopende aanval kwam de bal uiteindelijk in het bezit van Lester Pires. Hij kapte zich vrij in het strafschopgebied en schoot onberispelijk raak.

Pires2019
Lester Pires: dubbelslag tegen Jong RKC Waalwijk

Na rust bleef het duel zeer onderhoudend. ASWH was nu meer de in de aanval dan voor de pauze en legde enkele goede aanvallen op de mat. Een tweede doelpunt bleef echter lang uit. Met name Koen Wesdorp had pech met een gekruld schot dat precies op de kruising eindigde. In de slotfase namen de Ambachters toch verder afstand. Na een aanval door het centrum nam Lester Pires de bal heerlijk op de slof. Als een raket vloog het speeltuig richting het net. De doelman van Jong RKC Waalwijk hoorde vermoedelijk alleen maar een suizend geluid, zonder dat hij er iets tegen kon beginnen. Daarmee bepaalde Pires de eindstand en deed ASWH dankzij deze zege vertrouwen op richting zaterdag.

ASWH - Jong RKC Waalwijk 2-0 (1-0)
25. 1-0 Lester Pires 81. 2-0 Lester Pires

ASWH: Tijs te Duits (46. Michel Franken); Lorenzo Braaf, Menno Vooges (46. Gilmaro van de Werp), Aytaç Asim Metin, Roy van 't Hoog (65. Clarence Bijl); Nick Slotboom (65. Kenny Anderson), Lucas van Oeveren, Abderrahim Loukili (65. Jesper van den Bosch), Koen Wesdorp (65. Lars Bosscha), Vince van Dongen (65. Victor Stenzler); Lester Pires 

Mikki
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft