ASWH
Josimar Lima versterkt selectie ASWH
6 september, 2019
Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline heeft ASWH zich nog kunnen versterken. Josimar Lima heeft zich aangesloten bij de selectie van trainer Rogier Veenstra. De KNVB heeft hem inmiddels speelgerechtigd verklaard, zodat hij per direct inzetbaar is.

De dertigjarige verdediger is in onze regio vooral bekend uit zijn tijd bij FC Dordrecht. Lima kwam in Dordrecht terecht nadat hij in de jeugdopleiding van Feyenoord, Excelsior en Willem II voetbalde. De fysiek sterke verdediger groeide bij de Dordtenaren uit tot een vaste waarde in zowel de eerste divisie als de eredivisie. Tussendoor beleefde Lima een avontuur bij Al-Shaab in de Verenigde Arabische Emiraten. Na zijn tweede periode bij FC Dordrecht droeg hij nog de shirts van FC Emmen, het Finse FC Lahti en VVV-Venlo. Tevens kwam de in Rotterdam woonachtige Lima vier keer uit voor de nationale ploeg van Kaapverdië. Na zijn vertrek uit Venlo was Lima clubloos. De technische commissie is verheugd dat Lima de keuze heeft gemaakt voor ASWH te gaan spelen en is van mening dat hij met zijn kwaliteiten en ervaring een toegevoegde waarde voor de selectie vormt.

Fnj 5Fax1 L

Wij heten Josimar van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel plezier en succes bij onze vereniging!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft