ASWH
Pupil van de week: Boaz Ayal
6 september, 2019

De pupil van deze week is Boaz Ayal 

Boaz SiteHij speelt in  J011-02 als middelste middenvelder. Zijn twee fanatieke trainers, Jaap en Eric, leren hem de voetbalkneepjes goed aan en maken er iedere training weer een leuke leerzame training van

Hij heeft erg goede herinneringen aan zijn eerste goal tegen Heersjansdam. En dat op gewone schoenen omdat hij toen nog geen noppenschoenen had.  

Boaz zit in groep 6 van basisschool De Wegwijzer in Zwijndrecht. Het leukst op school vindt hij de gymlessen en het buitenspelen. Want in de pauzes wordt bijna iedere dag enthousiast een balletje getrapt op het schoolplein. 

Naast voetballen speelt hij graag buiten, op de PlayStation het spel FIFA of leest in de Donald Duck. Ook rent hij vaak buiten met Max, zijn Jack Russell. 

Zijn favoriete club is al jaren AJAX en zijn voorbeeld is Schöne. Hij kan zeer goed van ver schieten. 

Boaz is echter ook fan van ASWH. Zijn favoriete speler bij ASWH is Fabian Korporaal. Hij speelt aanvallend op het middenveld. Zij volgen Fabian en zijn broer al jaren. Dit komt door de opa van Fabian; dhr. Louw Korporaal. Omdat Boaz zelf geen opa's en oma's meer heeft is Fabians opa een beetje zijn aanwaai-opa. Wij vragen zijn opa, Louw Korporaal, altijd waar hij de wedstrijden met Fabian heen moest en hoe het ging. Fabian speelt erg goed. Boaz zou heel graag een keer een balletje trappen met Fabian en bij de wedstrijd gaan kijken.

Hoe graag hij pupil wilde zijn blijkt wel uit het volgende: Boaz: “Als ik pupil van de week ben en bij een wedstrijd aanwezig mag zijn als pupil spring ik echt een gat in de lucht van blijdschap. Dit zou echt super geweldig zijn."

Hij wenst de spelers van ASHW1 heel veel succes toe. ASWH1 is super goed. Ze gaan vast winnen. 

Wij wensen deze enthousiaste jongen dan ook een hele fijne middag met zijn familie bij ASWH!

Bestuur SC ASWH

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft