ASWH
05 - 13 Oktober : Week van de Scheidsrechter
3 oktober, 2019
Ook dit jaar wordt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter van 05 - 13 oktober gehouden.

35.000 (Assistent)scheidsrechters fluiten (of vlaggen) elke week als KNVB aangestelde of als Clubscheidsrechter hun wedstrijden om 1,2 miljoen voetballers van hun sport te laten genieten.

Bij ASWH zijn we trots op onze clubscheidsrechters, die elke week hun uiterste best doen om een puik resultaat af te leveren op één van de ASWH velden. Het blijven echter ook mensen, die weleens een mindere dag hebben, dat heeft u / heb jij toch ook ?  Het is niet aan de spelers, leiders, trainers, toeschouwers om daar dan direct commentaar op te hebben. Nee, weet u het telkens beter: pak zoals menig ander ASWH-lid of toeschouwer de handschoen op en ga u aanmelden als scheidsrechter. De ASWH Scheidsrechtercommissie gooit u dan niet in het diepe, u wordt gecoacht, uw wedstrijd wordt besproken en er zijn opleidingsmogelijkheden.

De ASWH Scheidsrechtercommissie is dan ook heel blij dat onze nestor Max Voll weer zeer regelmatig op zaterdag op de velden te zien is om onze scheidsrechters te coachen en dat waarderen wij zeer.

In 2014 mocht ASWH als eerste vereniging in de Drechtsteden het ARAG certificaat ontvangen en daar zijn we nog steeds trots op en het houdt ons scherp om aan de voorwaarden te blijven voldoen. vv Drechtstreek was de 2e vereniging in onze omgeving en daar waar noodzakelijk wordt samengewerkt en van gedachte gewisseld om te zien hoe je bepaalde problemen oplost.

ARAG 2014
Uitreiking ARAG certificaat door BVO scheidsrechter Ed Janssen (2014)

Ook komende Week van de Scheidsrechter gaan onze clubscheidsrechters weer de velden op om de vele wedstrijden weer tot een goed eind te brengen, wij verwachten van alle spelers minimaal een hand aan het eind van de wedstrijd als bedankje voor het fluiten van hun wedstrijd.

Zoals Robert Vat ooit over onze scheisrechters zei: "Ik heb zo'n respect voor de clubscheidsrechters, die elke week weer vrolijk hun hoofd op het hakblok leggen en desondanks plezier hebben om hun wedstrijden te fluiten".

Bij deze bedanken wij ook Elwin Bos die de laatste jaren de indeling van de scheidsrechters heeft verzorgd en regelmatig ook als coach langs de velden te vinden was voor zijn werkzaamheden, daar hij helaas om gezondheidsredenen af moet haken.

ASWH Scheidsrechters wenst u fijne en sportieve wedstrijden, maar vooral heel veel voetbalplezier !!


ASWH Scheidsrechterscommissie
Marjan Bloemendal, Sjoerd Plomp, Wil Warmenhoven, Hans van Hoek

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft