ASWH
Update: Oliebollentoernooi begint om 13.00 uur
2 januari, 2020

Misschien klinkt het nog ver weg, maar de jaarwisseling komt steeds dichterbij. Uiteraard zullen we hier ook bij ASWH aandacht aan schenken. In het kader van het negentigjarig bestaan hebben we de keuze gemaakt om op één gezellige dag het oliebollentoernooi en de nieuwjaarsreceptie te combineren. Zet 4 januari 2020 dus alvast in de agenda! 

We beginnen 's middag om 13.00 uur met het oliebollentoernooi. Een mooie gelegenheid om lekker te voetballen met vrienden, familie, collega's, ouders waarmee je heel het jaar langs de lijn staat, jeugdtrainers, clubscheidsrechters, barpersoneel enzovoort. Er wordt gespeeld op een half veld, zeven tegen zeven. In tegenstelling tot de vorige edities hanteren we wel een echte competitieopzet, hoewel de gezelligheid uiteraard bovenaan blijft staan. 

Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? Verzamel dan een team van minimaal zeven spelers, verzin een leuke naam en meld je aan via bestuur@aswh.nl

UPDATE 26-12: We hebben inmiddels zes teams, maar zouden het erg leuk vinden om minimaal aan tien teams te komen. Meld je dus aan!

Oliebollen

Aansluitend zal in de kantine de traditionele nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Die duurt van 15.00 uur tot 18.00 uur. Niemand minder dan Andries Dorré en partner zijn  als zangduo aanwezig, dus zeker weten dat de sfeer er goed in zal worden gebracht. 

Omdat onze vereniging een feestjaar beleeft, krijgt de receptie het karakter van een reünie. Dat betekent dat ook oud-leden van harte welkom zijn. Om hen zoveel mogelijk te bereiken, doen wij een beroep op de huidige leden. Ken je iemand die ooit lid was van ASWH? Vraag hem of haar dan gerust voor de nieuwjaarsreceptie. Een aanmelding vooraf via bestuur@aswh.nl wordt gewaardeerd, zodat wij een inschatting kunnen maken van de opkomst. 

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten op zaterdag 4 januari!

Organisatiecomité ASWH 90 jaar

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft