ASWH
Kom ook naar Jeroen van der Boom tijdens ASWH Kerstgala!
1 november, 2019

Ook al gereserveerd voor de ASWH Christmas Glamour Party?

Inmiddels zijn er al vele sponsors en andere ASWH-geïnteresseerden die een tafel of couverts hebben gereserveerd voor de traditionele ASWH Christmas Party. Op zaterdag 7 december a.s. organiseren wij alweer de 11e editie van dit succesvolle evenement.

Een jaarlijks spektakel met gevarieerd entertainment, 5-gangen diner, de beste wijnen en buitengewoon gezellige sfeer. Opnieuw hebben wij gekozen voor de De Heeren van Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht. U kunt optredens verwachten van glamour zanger Robert Leroy, feestzangeres Marlyn en de man die verder geen introductie behoeft...... Jeroen van der Boom. De afterparty is in handen van 2 absolute feest dj’s.

Sheet ASWH Christmas Glamour 2019 P1 0

U heeft de mogelijkheid om een eigen VIP-tafel voor 10 personen a € 2.950,-- (excl. btw) te reserveren, maar reserveren per couvert a € 295,-- behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. We hopen u, uw familie en/of uw relaties een zeer gezellige avond te bezorgen. Door een tafel te reserveren steunt u eveneens voetbalvereniging ASWH.  

Sheet ASWH Christmas Glamour 2019 P2 0

Mocht u vragen of opmerkingen over de Christmas Glamour Party hebben of een tafel of couverts willen reserveren, dan kunt u contact opnemen met onze voorzitter, Mathijs Heijting (mathijs@brandslovepeople.nl / 06-29546270).

Sheet ASWH Christmas Glamour 2019 P3 0
 
Wij zouden het heel leuk vinden om u (weer) als onze gast te mogen begroeten!

Bestuur Businessclub ASWH

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft