ASWH
Getuigen van inbraak gezocht
26 november, 2019

Helaas hebben wij een vervelend bericht ontvangen van Philip Schmidt. De afgelopen jaren had hij zijn hobby gevonden in het fotograferen. Geheel pro deo maakte hij foto's van de wedstrijden van ASWH 1, maar soms ook bij andere teams of bij evenementen op de vereniging. Wekelijks plaatste hij een klein verslagje met de foto's, inclusief honderden wedstrijdfoto's die iedere maand zo'n duizend bezoekers naar zijn site trokken.

Die hobby heeft echter een fikse deuk opgelopen door een vervelend voorval. Afgelopen zondagavond bij afwezigheid is de woning van Philip, tegenover de parkeerplaats van ASWH, overhoop gehaald door vandalen. Daarbij zijn camera's en persoonlijke spullen ontvreemd. De daders zijn vertrokken met de spullen, die zij onder meer in een grote rode linnen boodschappen tas zonder merk of tekens hadden gestopt. Het gaat om twee camera's van het merk NIKON type D 7100 en D750 met een vijftal lenzen in diverse maten.

Namens Philip dan ook een vraag aan alle ASWH'ers en bezoekers van de website. Heb je misschien iets gezien of gehoord in de kennissenkring? Dan zou hij dat graag vernemen, ook een anonieme tip is natuurlijk welkom. Je kunt je rechtstreeks tot Philip wenden of eventueel een mail sturen naar bestuur@aswh.nl met informatie. Alles kan van belang zijn, dus alle hulp is welkom!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft