ASWH
2e Buitengewone Algemene Ledenvergadering op 6 januari
3 januari, 2020
Op 23 december waren niet het vereiste aantal stemgerechtigde leden aanwezig op de buitengewone ledenvergadering. Er moeten volgens de huidige statuten artikel 17 lid 3 twee/derde van het aantal stemgerechtigde leden aanwezig zijn. Daarom worden voor 6 januari opnieuw alle stemgerechtigden leden van de vereniging uitgenodigd voor het bijwonen van een 2e buitengewone Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering wordt gehouden in de kantine en die begint om 20.00 uur.

Het belangrijkste agendapunt is:
Wijziging statuten Vereniging ASWH en Stichting ASWH.
Mede door de licentie-eisen van de KNVB zijn wij genoodzaakt de statuten van zowel de vereniging als de stichting te wijzigen. Deze gewijzigde statuten moeten uiterlijk 15 januari 2020 bij de KNVB in bezit zijn. Daarom hebben wij voor 23 december a.s. een Buitengewone Algemene Ledenvergadering uitgeschreven om deze gewijzigde statuten voor te leggen ter goedkeuring.
Via onderstaande links kunt u de gewijzigde statuten van de vereniging en stichting inzien. De wijzigingen/toevoegingen in de statuten zijn dikgedrukt aangegeven.  

- Statuten Vereniging ASWH
- Statuten Stichting ASWH

Het Bestuur
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft