ASWH
Eindfeest ASWH 90 jaar op 20 juni in Cascade
10 januari, 2020

Het jubileumjaar van ASWH wordt op 20 juni afgesloten met een spetterend eindfeest in Cascade op 20 juni 2020.

Met een vol programma wordt dit een avond om niet te missen voor iedereen die betrokken is bij ASWH of zin heeft in een gezellige avond. Zo is er de uitslag van de loterij en weten we dus wie bijvoorbeeld een voetbalreis naar Barcelona gaat maken of op een nieuwe hippe scooter naar huis kan. De historie van ASWH is te zien op de Expositie ASWH 90 jaar. 

En aan entertainment geen gebrek. De gehele avond is DJ Red, bekend van de B-Red feesten, present en zanger Roy Oostweegel kennen we van een eerder optreden bij ASWH. Daarnaast hebben we het Rotterdamse feesttrio De Wannebiezz weten vast te leggen. Dat deze voor een feestje gaan zorgen is wel zeker! De Wannebiezz zijn te volgen via: https://www.youtube.com/user/wannebiezz

39919 ASWH Flyer

De kaartverkoop is inmiddels gestart. De eerste vijftig toegangsbewijzen zijn al verkocht!

De kaarten te koop aan de bar van de kantine, bij De Woonwulp en online via Cascade op https://theater.stichting-cascade.nl/programma/divers/a-s-w-h-90-jaar-eindfeest/. De kaarten kosten € 12,50 per stuk maar er zijn nu (een beperkt aantal) Early Bird tickets verkrijgbaar in de kantine of bij De Woonwulp voor slechts € 10,00. Dus wees er snel bij voor de kaarten met korting!

Organisatiecomité ASWH 90 jaar

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft