ASWH
9e Marjan Bloemendal zaaltoernooi 17/1
3 januari, 2020

Donderdagavond 2 januari is het 9e ASWH `Marjan Bloemendal` o17-1 Zaalvoetbaltoernooi gespeeld met deelname van de volgende teams uit de Drechtsteden: VVGZ, Sliedrecht, RVVH, Pelikaan, Oranje Wit, Papendrecht en de beide Ambachtse clubs IFC en ASWH.

De beide Ambachtse teams van IFC (2x winst) en ASWH (winst vorige editie), die de laatste drie edities domineerden, bleken in hun respectievelijke poules geen hoogvliegers te zijn. In poule A was Sliedrecht oppermachtig, ze wonnen alle drie hun poulewedstrijden met ruim verschil.

In poule B ging het in de laatste wedstrijd om de poulewinst tussen Oranje Wit en Pelikaan, waarbij Pelikaan door een 3-4 overwinning aan het langste eind trok.

De strijd om de plaatsen 7 en 8 tussen RVVH en IFC leek lang spannend te blijven, maar op het einde nam RVVH met 5-2 toch redelijk afstand. Door een 4-2 overwinning werd Papendrecht vijfde en ASWH zesde.

De strijd om de 3e en 4e plaats werd een walk-over van VVGZ op Oranje Wit 7-0. De Dordtenaren leken dit echter helemaal niet erg te vinden en hadden plezier om hun veldspeler in het doel en hun keeper als aanvaller.

De finale, gefloten door Olaf Maalman, was uiterst spannend. Pelikaan kwam op een voorsprong, maar Sliedrecht maakte gelijk. Met nog ruim vijf minuten te spelen kwam Pelikaan opnieuw op een voorsprong 1-2, maar nog geen minuut later was het weer gelijk 2-2. In de laatste minuut van de wedstrijd was het één van de betere spelers van het toernooi Wello die Pelikaan de overwinning
schonk 2-3. Voor de tweede keer in de historie van dit toernooi mocht Pelikaan de wisselbeker in ontvangst
nemen.

Pelikaan 17/1

Einduitslag van dit sportieve en goed bezochte zaaltoernooi :
01 Pelikaan
02 Sliedrecht
03 VVGZ
04 Oranje Wit
05 Papendrecht
06 ASWH
07 RVVH
08 IFC

Dank aan allen die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt: De ASWH scheidsrechters Cor, Olaf, Harry, Sjoerd, Hendrik-Jan en Hans, zij stonden er zoals u ziet gekleurd op :

SRS 


De wedstrijdleiding Linda, Jan, Harry en Cees, Gastvrouw Nanda, wedstrijd boekjes Marjan, Toernooi organisator Paula en de algehele supervisor Wil.

Vanavond vrijdag 3 januari staat het laatste van de drie zaaltoernooien op het programma, het Marjan Bloemendal zaaltoernooi voor 15-1, aanvang 18:00 uur, toegang gratis.

U komt toch ook even kijken naar de ASWH voetballers van de toekomst?

Cees van Heeren

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft