ASWH
Aanvoerder Jesper van den Bosch langer bij ASWH
7 januari, 2020

De technische commissie van ASWH gebruikt deze periode uiteraard om te werken aan de invulling van de selectie voor het seizoen 2020/21. Opnieuw is er positief nieuws over dit proces. De TC is namelijk verheugd te kunnen melden dat er overeenstemming is bereikt met aanvoerder Jesper van den Bosch over een langer verblijf op sportpark Schildman. De 31-jarige middenvelder gaat na de zomer zijn achtste seizoen bij ASWH in.

Sinds zijn komst in 2013 groeide Van den Bosch uit tot een vaste waarde. Hij speelde tot op heden 248 officiële wedstrijden in het tenue van onze vereniging, dus er is spoedig een jubileum op komst. Sportief gezien heeft Van den Bosch in zijn periode bij ASWH bijgedragen aan diverse hoogtepunten. Twee promoties, twee districtsbekers, een landelijke beker, de Supercup en twee regionale bekers sieren zijn erelijst. Een ander memorabel moment was de gelijkmaker die Van den Bosch in het seizoen 2018/19 maakte in de wedstrijd bij FC Utrecht in het toernooi om de TOTO KNVB Beker. Daarnaast is hij in al die jaren uitgegroeid tot een echte clubman. Door zijn aanblijven houdt ASWH dus niet alleen een belangrijke speler, maar ook een cultuurbewaker binnenboord.

IMG 20200107 WA0002

Wij wensen Jesper alvast veel succes voor komend seizoen, maar ook in de resterende maanden van deze jaargang!

de Redactie

 

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft