ASWH
ASWH speelt gelijk in oefenduel tegen De Jodan Boys
15 januari, 2020
Gisteravond oefende ASWH op sportpark Schildman tegen De Jodan Boys. Het duel met de Goudse zaterdaghoofdklasser eindigde in een gelijkspel (1-1). Beide doelpunten werden na rust gescoord.

Trainer Rogier Veenstra gebruikte de oefenwedstrijd deels om de spelers ritme te laten kweken. Zo maakte Mels van Driel zijn rentree. Hij hield het een uur vol. Ook enkele andere spelers, die zaterdag niet in de basis stonden, konden nu een hele wedstrijd spelen. Verder debuteerde doelman Bryan Janssen, die nog in afwachting is van groen licht vanuit Zeist, onder de lat. Hij maakte een goede indruk met een aantal prima reddingen. Ook de talentvolle A1-speler Luuk Admiraal kreeg weer speeltijd. Een minuut of twintig voor tijd opende ASWH de score. Lester Pires ontsnapte aan de defensie van De Jodan Boys en schoot de 1-0 binnen. Kort daarna werd het echter gelijk door een doelpunt van Tygo de Berg. Daar bleef het bij.

Pires2019
Lester Pires maakte de enige goal voor ASWH

Opstelling ASWH: Bryan Janssen; Clarence Bijl (46. David Almeida), Menno Vooges, Gilmaro van de Werp, Aytaç Asim Metin; Jesper van den Bosch, Victor Stenzler, Mels van Driel (61. Luuk Admiraal), Koen Wesdorp (46. Kenny Anderson); Lester Pires, Nick Slotboom

Mikki
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft