ASWH
ASWH versterkt zich met Jordie van der Laan
23 januari, 2020
Vandaag heeft ASWH een aanvallende versterking aangetrokken. Jordie van der Laan is per direct toegevoegd aan de selectie. De technische commissie bereikte overeenstemming met de spits en diens club Kozakken Boys. Van der Laan wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van de Werkendammers.

De 26-jarige spits is bezig aan zijn eerste seizoen bij Kozakken Boys. Eerder kwam hij uit voor vv SIOL, JVC Cuijk, PSV, wederom JVC Cuijk, Juliana '31, FC Lienden en nogmaals JVC Cuijk. Bij die laatste club scoorde hij in het seizoen 2017/18 liefst 25 keer in de derde divisie zondag. Eigenlijk zou Van der Laan daarna naar DOVO vertrekken, maar Telstar bood hem de kans in het profvoetbal. Na één seizoen in de Keuken Kampioen Divisie belandde hij in Werkendam.

Jordie

Zoals bekend was ASWH al enige tijd op zoek naar offensieve versterking. Die zoektocht werd nog dringender door de blessures bij diverse andere aanvallers. De TC is dan ook verheugd dat het is gelukt om Van der Laan op huurbasis aan te trekken. Afhankelijk van de administratieve afhandeling kan de spits, die vandaag al meetraint met de groep, dit weekend mogelijk al debuteren in het shirt van ASWH.

Wij heten Jordie van harte welkom op sportpark Schildman en wensen hem veel plezier en succes bij onze vereniging!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft