ASWH
ASWH versterkt zich per direct met Bryan Janssen
15 januari, 2020
De selectie van ASWH wordt per direct versterkt met Bryan Janssen. De doelman bereikte vorige week overeenstemming met de technische commissie over zijn komst naar sportpark Schildman. Omdat de KNVB vandaag groen licht gaf voor zijn overschrijving, is Janssen vanaf heden speelgerechtigd voor onze vereniging.

De 25-jarige keeper uit Hoek van Holland werd in de jeugd van Westlandia gescout door Sparta Rotterdam. Daar doorliep hij de jeugdopleiding en keepte onder meer met het belofteteam in de tweede divisie. In januari 2018 nam FC Dordrecht hem over van Sparta. Janssen was anderhalf jaar de vaste man onder de lat bij de Dordtenaren. Hij verdedigde in 53 wedstrijden het Dordtse doel in de Keuken Kampioen Divisie. De club besloot vanwege het samenwerkingsverband met Feyenoord, dat twee keepers richting de Krommedijk stuurde, zijn contract niet te verlengen.

297739

Als transfervrije speler kon Janssen dus aansluiten bij een andere vereniging. Omdat selectiedoelman Michel Franken onlangs te kennen gaf met voetbal te stoppen vanwege veranderde privéomstandigheden, ontstond bij ASWH een vacature in het keepersbestand. De TC is verheugd dat die is ingevuld met de ervaren Janssen, die sinds vorige week al meetraint met de selectie en gisteravond zijn officieuze debuut maakte in de oefenwedstrijd tegen De Jodan Boys.

Wij heten Bryan van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel plezier en succes bij onze vereniging!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft