ASWH
De Wedstrijden: Het 2e uitgeschakeld voor de districtsbeker
19 januari, 2020
Na een succesvol trainingskamp in Marbella begon het 1e elftal vorige week aan de hervatting van de competitie met een
Gerrit 39
thuiswedstrijd tegen TEC. Een belangrijke match omdat bij winst nog een beetje aansluiting met mede degradatiekandidaten kon worden gehouden. Die wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Afgelopen zaterdag moest het op de Westmaat in Spakenburg dan maar gebeuren. Maar ook daar werden helaas geen punten gepakt. Het werd 1-0 voor de Spakenburgers.
Wanneer een elftal onderaan op de competitieladder staat laat meestal het geluk je ook in de steek. Ook al ben je gelijkwaardig aan de tegenstander, het kwartje valt vrijwel altijd de verkeerde kant op. Ook naar een onverdiende overwinning kan je fluiten. Je zit nu eenmaal in een verdomhoekje, ook al loop je als elftal best aardig te ballen.
De wedstrijd tegen TEC en Spakenburg hadden best met enig geluk de goede kant op kunnen vallen. Echt beter waren deze tegenstanders niet. ASWH speelde best behoorlijk. Wat ons elftal mist zijn aanvallers die scoren. Ondanks dat de huidige spitsen alles uit zich zelf halen is het toch veel te weinig om tegenstanders van streek te maken. 
Hoewel de technische commissie zich inspant om een spits aan te trekken lukt het vooralsnog niet. Goede spitsen zijn financieel niet haalbaar. Dus wordt het moeilijk een scorende spits binnen te halen. Laten wij het er dan maar op hopen dat het kwartje een keer de goede kant op gaat vallen. Liefst a.s. zaterdag al, thuis tegen Noordwijk.

De Wedstrijden van dit weekeinde.
Beker
Het 2e elftal zorgde voor een verrassing door in de 4e bekerronde van de districtsbeker thuis met 2-0 te verliezen van SC Gastel. Deze zondag 3e klasser, die een van de koplopers is, schakelde daarmee ASWH uit voor verdere deelname aan de beker.
Ook het 5e elftal werd uitgeschakeld voor de beker. Thuis kwam dit elftal in de reguliere speeltijd niet verder dan 0-0 tegen Nivo Sparta 5. Door middel van de strafschoppen schoot Nivo Sparta zich naar de volgende ronde.

Competitie
Het 8e elftal houdt de kampioenskansen in eigen hand. De uitwedstrijd tegen middenmoter Oranje Wit 10 werd een regelmatige 3-1 overwinning. Virtueel staat dit team plek een maar ze hebben twee wedstrijden minder gespeeld dan Nieuw Lekkerland 7, de echte nummer een.

Gerrit Scheurwater
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft