ASWH
Eerste elftal op trainingskamp naar Marbella
2 januari, 2020
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar voor het eerste elftal start de voorbereiding op het tweede deel van de competitie al. Op zaterdag 11 januari staat de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen TEC, immers op het programma. De selectie van trainer Rogier Veenstra begint de aanloop naar dit belangrijke duel met een trainingskamp in het Spaanse Marbella, dat grotendeels mogelijk is gemaakt door de inspanningen van de businessclub en sponsoren.

Vrijdagochtend vroeg vliegt de selectie vanaf Amsterdam maar Spanje. Daar verblijft de groep enkele dagen. Uiteraard wordt er gedurende die periode getraind onder ongetwijfeld aangename omstandigheden. Op zaterdag oefent ASWH bovendien in Gibraltar tegen Lynx FC, de nummer zeven van de hoogste afdeling in dit land. Maandagavond landt de selectie volgens planning weer in Rotterdam, waarna de voorbereiding wordt voortgezet op vertrouwde bodem.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft