ASWH
Jesper van den Bosch 250 keer in ASWH 1
19 januari, 2020

Hoewel ASWH gisteren puntloos huiswaarts keerde uit Bunschoten-Spakenburg, was er wel een speler die een individuele mijlpaal kon vieren. Jesper van den Bosch speelde namelijk voor de 250e keer een officiële wedstrijd in het eerste elftal van onze vereniging. De aanvoerder kennende had hij liever gewonnen, maar desondanks is dit een aantal om even bij stil te staan.

Vandenbosch2019

Zeker in de huidige tijd, waarin spelers steeds sneller van club lijken te wisselen, is het bijzonder om aan een dergelijk aantal wedstrijden te komen. In de huidige selectie is bijvoorbeeld slechts één speler actief die Van den Bosch hierin voor ging. De aanvallende middenvelder is dan ook al bezig aan zijn zevende seizoen op sportpark Schildman en plakt daar na de zomer nog minimaal één jaar aan vast. De 31-jarige Van den Bosch debuteerde op 24 augustus 2013 in een poulewedstrijd van het toernooi om de districtsbeker Zuid I tegen OJC Rosmalen (2-1 winst).

Wij feliciteren Jesper van harte met deze mijlpaal, waar ongetwijfeld de komende week nog de nodige aandacht aan zal worden besteed!

de Redactie

 

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft