ASWH
JO19-01 winterkampioen wat gevierd moet worden
5 januari, 2020
JO19-01 is winterkampioen geworden wat natuurlijk gevierd moet worden. De SC ASWH stelt daarvoor altijd een bijdrage beschikbaar. Enig wat daarvoor gedaan moet worden is het ons even melden en als kleine tegenpresatie vragen we ons daarna een verslagje te sturen. Hieronder het verslagje wat we ontvingen van het JO19 uitje. 

"Beste ASWH Supportersclub: hierbij wat foto's van ons teamuitje op 22 december jl. naar Palm Party. We hebben, mede dankzij de bijdrage van de supportersclub van ASWH, een gezellige avond gehad. We zijn met 14 jongens en 3 man begeleiding een potje gaan bowlen en hebben aansluitend gegourmet. De jongens waren fanatiek met bowlen. Eerste is Michael Nijenhuizen geworden, gevolgd door Peter Verboom en daarna Bertus Duijnhouwer.
Nu genieten van de welverdiende rust om op 30 december klaar te zijn voor het zaalvoetbaltoernooi"

Bestuur SC ASWH

IMG 1544 IMG 1546
IMG 1550
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft